

## **ENTSO-E's Workshop with Stakeholders on the Connection Network Codes national implementation guidance documents**

Date: 29 February 2016 Time: 10:00 -16:30 Place: ENTSO-E premises, Brussels

## **Draft AGENDA**

No	Subject	Duration	Time	Lead
1.	Welcome and introduction including the legal background	15 min	10:00-10:15	<b>Ralph Pfeiffer</b> ENTSO-E Connection Network Codes Working Group Convenor
2.	Outcomes of the stakeholders' survey on the priority issues for the Connection Network Codes implementation guidance	35 min	10:15-10:50	Helge Urdal ENTSO-E Connection Network Codes Implementation Project Team leader
	Discussion			All
3.	1st working session - (the participants will be split in 4 -5 working groups)	1h 20 min	10:50-12:10	All
4.	Lunch	1h	12:10-13:10	
5.	2 <sup>nd</sup> working session - (the participants will be split in 4 -5 working groups)	1h 20 min	13:10-14:30	All
6.	Presentation of the subgroups work and the plenary discussion	1h 40 min	14:30-16:10	Representatives of the subgroups
7.	Next steps in drafting the guidance documents	10 min	16:10-16:20	<b>Irina Minciuna</b> ENTSO-E System Development Adviser
8.	Conclusions	10 min	16:20-16:30	<b>Ralph Pfeiffer</b> ENTSO-E Connection Network Codes Working Group Convenor